Siirry sisältöön

Taitto-ovet

Taitto-ovet jokaiseen kohteeseen

ProDoor taitto-ovet ovat ammattikäyttöön suunniteltuja, pitkäikäisiä, helppokäyttöisiä ja pienillä huoltokustannuksilla varustettuja ovia teollisuuteen, maataloudelle, varastoihin, halleihin, paloasemille, autopesuloille, räätälöityjä erikoisovia sekä moniin muihin kohteisiin ympäri Suomen. Katso oheiselta videolta mitä mieltä maatalousyrittäjä Jaakko Willman oli 37 kpl ProDoorin taitto-ovista.

Katso lisää valmistamiamme taitto-ovia referensseistämme.

Olemme panostaneet taitto-ovien suunnitteluun sekä valmistukseen, jonka ansiosta suuretkin taitto-ovet aukeavat kevyesti käsikäytöllä. ProDoorin taitto-ovia on mahdollista hankkia myös sähkökoneistolla, ikkunoilla, käyntioven kanssa sekä monissa eri väreissä.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Suunnittele oma taitto-ovesi

Kotimaiset taitto-ovet laadukkaasti valmistettuna

Valmistamme taitto-ovet käsityönä Suomessa räätälöidysti tilauksen mukaan, joten voit olla varma näiden kestävyydestä sekä osien saatavuudesta pitkälle tulevaisuuteen. Jos pohdit taitto-oven hintaa – pyydä tarjous! Kysy meiltä myös asennusta. Tarjoamme mielellämme täydellisen taitto-ovi paketin tarpeisiinne vastaten.

Keskeisiä arvojamme ovat luotettavuus, laatu sekä asiakaslähtöisyys joiden haluamme näkyvän jokaisessa taitto-ovessamme sekä läpi palveluidemme.

Kun etsit pitkäikäistä, helppokäyttöistä, kotimaista ja laadukasta taitto-ovea kohteeseesi niin ota meihin yhteyttä tai suunnittele oma taitto-ovesi.

Miksi valita ProDoorin taitto-ovi?

Helppokäyttöinen ja kevyt rakenne

Taitto-ovet voidaan asentaa monipuolisesti eri kohteisiin eivätkä nämä tarvitse nosto-oven tapaan lisätilaa oviaukon päältä. Taitto-ovemme voidaan avata kevyesti käsipelillä tai siihen voidaan hankkia sähkömekaniikkaa tarpeiden mukaan.

 

Yksilölliset ja kotimaiset taitto-ovet

Jokainen taitto-ovi räätälöidään tarpeidenne mukaan ja valmistetaan Suomessa tehtaallamme. Sellaisen taitto-oven jonka haluat, me valmistamme.

Hyvä lämmöneristys

Taitto-oviemme suunnittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen, jonka ansiosta lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona juuri niin kuin pitääkin.

Kestävä rakenne vaativiinkin olosuhteisiin vähäisellä huollolla

Taitto-ovemme soveltuu myös vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta, koska se on erittäin luotettava, kestävä ja vahva. Mm. kaivokset, teollisuus, pesuhallit sekä muut kohteet ovat mainioita käyttökohteitä vähän huoltoa tarvitsevalle taitto-ovelle.

Mitä eroa on nosto-ovella ja taitto-ovella?

Isoa ovea valittaessa päädytään usein valitsemaan kahden oven väliltä – nosto-ovi ja taitto-ovi.

Lue artikkelistamme ovien eroista ja miksi suosittelemme taitto-ovea nosto-oven sijaan.

Nosto-ovi vai taitto-ovi?

Taitto-ovi: Oven rakenne

ProDoor taitto-ovet ovat itsekantavia sandwich-rakenteisia rungottomia ovia.

Eristeenä ovissa käytetään paksuudeltaan 50 mm suulakepuristettua polystyreeniä (foam). Polystyreenivaahto on erittäin hyvä lämmöneriste, joka ei kerää itseensä vettä. Se on lämmöneristyskyvyltään moninkertaisesti tehokkaampaa kuin esimerkiksi normaali eristysvilla. Polystyreenivaahdon avulla taitto-ovi on erittäin energiatehokas ja kevyt.

Oven kehityksessä on erityisti huomioitu pitkä käyttöikä ja luja rakenne, käyttäjäystävällisyydestä ja toiminnan keveydestä tinkimättä. ProDoor taitto-ovi soveltuu myös hyvin vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta, koska se on erittäin luotettava, kestävä ja vahva. Taitto-ovi soveltuu hyvin mm. kaivoksiin, teollisuuteen ja pesuhalleihin, joissa nosto-ovien huolto- ja tarkastustarve olisi selvästi suurempi. ProDoor -taitto-oven pintamateriaali on teräspelti ja värivaihtoehdot ovat SSAB:n värit.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Suunnittele oma ovesi

ProDoor -taitto-ovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Eri ovilehtien määrä ja toimintatavat mahdollistavat monipuolisten ja suurtenkin ovien valmistamisen ilman, että kustannukset tai tilantarve karkaa kohtuuttomaksi.

Perusvärien lisäksi oviimme on saatavilla kattavasti myös muita värivaihtoehtoja. Oven sisä- ja ulkopuoli voidaan toteuttaa myös eri värisinä. Kysy vaihtoehdoista lisää myynnistämme.

Taitto-oven tiivistys

ProDoor -taitto-oven tiivisteet ovat EPDM-kumia joka säilyy joustavana myös matalissa lämpötiloissa ja pakkasella, mutta sen toiminta on varma myös korkeammissa lämpötiloissa. EPDM kestää hyvin myös ikääntymistä, eikä haurastu tai murene ajan saatossa.

Alatiivisteenä ProDoor-ovissa käytetään pääsääntöisesti kaksinkertaista laaharitiivistystä. Sillä varmistetaan tiiveys lattiaan myös haasteellisissa olosuhteissa. Koska taitto-oven mekanismi sisältää kevennyksen, laahaava tiiviste ei kulu mitenkään merkittävästi käytössä.

ProDoor-oven suunittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen. Reilunkokoisilla tiivisteillä varmistetaan oven hyvä lämpöeristys, tiiveys ja turvallinen käyttö.

Kysy lisätietoja myyjiltämme tai tilaa taitto-ovi

Pyydä tarjous

010 318 3102