Siirry sisältöön

Taitto-ovien lisävarusteet

Taitto-ovien lisävarusteet

Käyntiovet

Useimmat ProDoor taitto-ovet on mahdollista toteuttaa erillisellä käyntiovella. Matalan kynnyksen ansiosta käyntiovista kulku on vaivatonta ja helppoa. Käyntiovi parantaa taitto-oven energiataloudellisuutta silloin, kun ovesta kuljetaan usein ilman, että tarvitaan suurempaa käyntileveyttä. Käyntiovet on varustettavissa useilla eri lukituslaitteilla. Ovien avaus ja lukitus voidaan toteuttaa mm. koodilukijoilla tai sähkölukoilla kulunvalvontaa varten. Leveämmissä ovissa käyntiovi, voidaan toteuttaa myös hätäpoistumistien ovena.

Ikkunat

Kaikki valmistamamme taitto-ovet on mahdollista varustaa ikkunoilla. Ikkunoiden kokovaihtoehtoja löytyy useita, ja ne lisäävät oven näyttävyyttä vähentämättä energiatehokkuutta. Ikkunoiden sijoitus taitto-oveen voidaan toteuttaa aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ikkuna valintaa helpottaaksemme olemme kuitenkin luoneet valmiita ikkunasijoittelu malleja, jotka löytyvät suunnittele ovi itse sivulta.

Molemmin puolin karkaistut lämpölasi ikkunat soveltuvat hyvin myös julkisiin tiloihin. Vakio kirkkaiden lasien lisäksi ovien lasit on saatavilla peililasilla tai peili- tai maito-kalvolla.

Oviautomatiikka

ProDoor taitto-ovet (2-, 3- ja 4-lehtiset) voidaan varustaa oviautomatiikalla. Moottorityypin ja valmistajan valintaan vaikuttavia tekijöinä on suurimpana oven koko. Pienemmät ovet varustetaan ovilehtiin kiinnitettävillä ovimoottoreilla ja isommat ovet erillisellä seinään kiinnitettävällä ketjuvetoisella koneistolla. Käyttäjäturvallisuuden huomioimiseksi oviin on asennettavissa myös erinäisiä tunnistimia, kuten valokennoja, turvareunoja, liiketunnistin ja ajoneuvosilmukoita. Ne varmistavat automaattisella avauksella ja kiinnimenolla varustetun taitto-ovien turvallisen käytön.

Sähköisten ovien avauksen ja sulun ohjaukset voidaan toteuttaa perinteisen kaukosäätimen lisäksi myös ulkoisella ohjauksella mm etä-, puhelin- ja palohälytin ohjauksella. Lisäksi avauksen ja sulkeutumisen toteutus paikallisesti voidaan toteuttaa painikkeiden lisäksi, ovitutkalla, vetonarukytkimellä ja erilaisilla koodilukijoilla.

Ota yhteyttä

Suunnittele oma ovesi

Pyydä tarjous

010 318 3102