Siirry sisältöön

Tarinamme

Stecos Oy

Smart | Technological | Ecological

Yrityksemme Stecos Oy on perustettu vuonna 2017, jolloin ostimme ProDoor liiketoiminnan ja siirsimme tuotannon Laukaaseen. Keski-Suomi ja Laukaa antavat hyvän maantieteellisen mahdollisuuden toimia ympäri Suomea.

Valmistamme erityisesti teollisuuden ja maatalouden ammattikäyttöön tarkoitetut / suunnitellut karmi- ja taitto-ovet.

Olemme Suomalainen perheyritys ja työllistämme tällä hetkellä 15 henkilöä. Hoidamme myynnin, tuotannon ja asennuksen omien työntekijöiden voimin. Tuotteitamme myyvät ja asentavat myös useat jälleenmyyjät ympäri Suomen.

Arvot ovat yrityksemme perusta!

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

LUOTETTAVUUS | LAATU | ASIAKASLÄHTÖISYYS

Luotettavuus

Pyrimme kaikessa toiminnassamme olemaan luottamuksen arvoisia. Asiakkaidemme odotuksiin vastaamme selkeällä ja avoimella toiminnalla.

Luomme henkilöstöllemme selkeät tavoitteet, joita jokainen työntekijä sitoutuu noudattamaan. Sitoudumme työntekijöiden jatkuvaan kouluttamiseen ja kehittämiseen. Sitoutamme yrityksen avainhenkilöstön yritykseemme.

Panostamme kaikessa toiminnassamme työntekijöiden ja työympäristön turvallisuuteen, työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme lakeja ja määräyksiä.

Laatu

Tuotamme asiakkaillemme korkeatasoista palvelua määrittelemällä palveluillemme selkeät laatuvaatimukset. Suoritamme laadunvalvontaa säännöllisesti.

Tavoitteenamme on toimia kestävän kehityksen mukaisesti. Pyrimme toiminnallamme omalta osaltamme vähentämään ympäristön kuormitusta.

Yrityksemme sitoutuu tuottamaan palvelua, joka omalta osaltaan tuo lisäarvoa, luotettavuutta ja laatua yhteistyökumppaneillemme.

Asiakaslähtöisyys

Aidosti asiakasta kuunnellen, pyrimme jatkuvaan asiakassuhteiden kehittämiseen. Asiakas on keskeisessä roolissa tuottamamme palvelun ja toiminnan kehittämisessä.

Haluamme yrityksenä olla kehittämässä asiakkaidemme kanssa yhteistyössä uusia palveluita ja ratkaisuja jotka tuovat asiakkaillemme lisäarvoa.

Pyydä tarjous

010 318 3102