Siirry sisältöön

Erikoisovet

Erikoisovet erikoiskohteisiin

Luotettavuus, laatu ja asiakaslähtöisyys.

Siinä avainarvomme joiden haluamme näkyvän koko toiminnassamme, mukaanlukien vaativissa tai hieman erilaisissa erikoisovissa.

Erikoiskohteissa ovi, asennusympäristö, oven materiaalit, koko, valmistus tai jokin muu osa-alue eroavat normaalista. ProDoorilla tarjoamme räätälöityjä toteutuksia erikoiskohteisiin jossa ovelta vaaditaan jotain erikoista. Pystymme räätälöimään toteutuksen tarpeisiinne vastaten.

Kun tarvitset isoa ovea, kestävää ovea, ovi tai asennusympäristö vaatii jotain erikoista ovelta niin ota yhteyttä ProDoorin ammattilaisiin ja suunnitellaan käyttöönne sopiva taitto-ovi.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Kotimaiset ovet laadukkaasti valmistettuna

Valmistamme kaikki taitto-ovemme räätälöidysti käsityönä Suomessa. Näin voit olla varma niiden kestävyydestä sekä osien saatavuudesta pitkälle tulevaisuuteen. Kysy meiltä myös asennusta. Tarjoamme mielellämme kaikki ovet asennuksien kera!

Keskeisiä arvojamme ovat luotettavuus, laatu sekä asiakaslähtöisyys joiden haluamme näkyvän jokaisessa taitto-ovessamme sekä läpi palveluidemme.

Jos kaipaat pitkäikäistä, helppokäyttöistä, kotimaista ja laadukasta taitto-ovea niin ota meihin yhteyttä

Miksi valita ProDoorin taitto-ovi?

Helppokäyttöinen ja kevyt rakenne

Taitto-ovet voidaan asentaa monipuolisesti eri kohteisiin eivätkä nämä tarvitse nosto-oven tapaan lisätilaa oviaukon päältä. Taitto-ovemme voidaan avata kevyesti käsipelillä tai siihen voidaan hankkia sähkömekaniikkaa tarpeiden mukaan.

 

Yksilölliset ja kotimaiset taitto-ovet

Jokainen taitto-ovi räätälöidään tarpeidenne mukaan ja valmistetaan Suomessa tehtaallamme. Sellaisen taitto-oven jonka haluat, me valmistamme.

Hyvä lämmöneristys

Taitto-oviemme suunnittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen, jonka ansiosta lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona juuri niin kuin pitääkin.

Kestävä rakenne vaativiinkin olosuhteisiin vähäisellä huollolla

Taitto-ovemme soveltuu myös vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta, koska se on erittäin luotettava, kestävä ja vahva. Mm. kaivokset, teollisuus, pesuhallit sekä muut kohteet ovat mainioita käyttökohteitä vähän huoltoa tarvitsevalle taitto-ovelle.

Pyydä tarjous

010 318 3102