Siirry sisältöön

Hallien ovet

Käytännöllinen taitto-ovi halliin

Etsitkö laadukasta ja helppokäyttöistä Suomessa valmistettua pientä tai isoa hallin ovea tai teollisuusovea? ProDoor tarjoaa pitkäikäisiä, vaivattomia, räätälöityjä sekä erittäin pienillä huoltokustannuksilla varustettuja taitto-ovia halleihin, teollisuuteen sekä muihin tiloihin.

Miksi valita taitto-ovi halliin tai teollisuustilaan?

Taitto-ovi ei vaadi katsastuksia, tarvitsee vain vähän tilaa asennukseen, se on helppokäyttöinen sekä helposti muokattavissa eri tarpeisiin ja sopii näin erityisen hyvin teollisuusoveksi tai hallin oveksi.

Valmistamme kaikki taitto-ovet Suomessa Laukaalla. Panostamme erityisesti taitto-ovien suunnitteluun sekä valmistukseen. Tämän ansiosta isokin taitto-ovi aukeaa jouhevasti käsikäytöllä. Ovia on mahdollista hankkia myös sähkökoneistolla, ikkunoilla, käyntiovella sekä monissa eri väreissä.

Olemme valmistaneet sekä asentaneet taitto-ovia ympäri Suomen monille tyytyväisille asiakkaillemme. Katso oheiselta videolta mitä mieltä Rakennusliike J. Väisänen oli ProDoorin taitto-ovista.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Suunnittele oma taitto-ovesi

Kotimaiset halliovet laadukkaasti valmistettuna

Valmistamme kaikki taitto-ovemme räätälöidysti käsityönä Suomessa. Näin voit olla varma niiden kestävyydestä sekä osien saatavuudesta pitkälle tulevaisuuteen. Kysy meiltä myös asennusta. Tarjoamme mielellämme halliovet asennuksien kera!

Keskeisiä arvojamme ovat luotettavuus, laatu sekä asiakaslähtöisyys joiden haluamme näkyvän jokaisessa taitto-ovessamme sekä läpi palveluidemme.

Kun etsit pitkäikäistä, helppokäyttöistä, kotimaista ja laadukasta taitto-ovea hallin tai teollisuustilaan niin ota meihin yhteyttä tai suunnittele oma taitto-ovesi.

Miksi valita ProDoorin taitto-ovi?

Helppokäyttöinen ja kevyt rakenne

Taitto-ovet voidaan asentaa monipuolisesti eri kohteisiin eivätkä nämä tarvitse nosto-oven tapaan lisätilaa oviaukon päältä. Taitto-ovemme voidaan avata kevyesti käsipelillä tai siihen voidaan hankkia sähkömekaniikkaa tarpeiden mukaan.

 

Yksilölliset ja kotimaiset pienet sekä isot taitto-ovet

Jokainen taitto-ovi räätälöidään tarpeidenne mukaan ja valmistetaan Suomessa tehtaallamme. Myös normaalia isommat ovet ovat mahdollisia. Sellaisen taitto-oven jonka haluat, me valmistamme.

Hyvä lämmöneristys

Taitto-oviemme suunnittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen, jonka ansiosta lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona juuri niin kuin pitääkin.

Kestävä rakenne vaativiinkin olosuhteisiin vähäisellä huollolla

Taitto-ovemme soveltuu myös vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta, koska se on erittäin luotettava, kestävä ja vahva. Mm. kaivokset, teollisuus, pesuhallit sekä muut kohteet ovat mainioita käyttökohteitä vähän huoltoa tarvitsevalle taitto-ovelle.

Pyydä tarjous

010 318 3102