Siirry sisältöön

Maatalouden ovet

Kestävä taitto-ovi maatalouden käyttöön

Laadukkaat, kestävät, ja helppokäyttöiset taitto-ovet maatalouden tiloihin kuten navettaan helposti ProDoorilta!

Taitto-ovemme valmistetaan Suomessa, ne ovat erittäin vaivattomia käyttää, kestävät kosteutta sekä vaativat vain vähän huoltoa ja näin soveltuvat mainiosti maatiloille, navettoihin sekä muualle maatalouden tiloihin.

Olemme valmistaneet sekä asentaneet taitto-ovia ympäri Suomen monille tyytyväisille asiakkaillemme. Katso oheiselta videolta mitä mieltä maatalousyrittäjä Jaakko Willman oli asentamistamme 37kpl taitto-ovista.

Miksi valita taitto-ovi maatalouden tiloihin?

Taitto-ovi liikkuu ja toimii myös pakkasella luotettavasti, ei jäädy, ruostu tai vaadi erityisiä katsastuksia. Asennuskin on helppoa sillä taitto-ovi tarvitsee vain hieman tilaa sivuilta. Helppokäyttöisyys yhdistettynä monipuolisiin muokkausmahdollisuuksiin tekevät taitto-ovesta mainion valinnan maatalouden käyttöön.

ProDoorilla panostamme erityisesti taitto-ovien suunnitteluun sekä valmistukseen. Ovet voidaan varustaa sähkökoneistolla tai nämä voivat olla käsikäyttöisiä, jokaisessa tapauksessa ovet aukeavat vaivattomasti. Ovia voidaan varustella myös ikkunoilla, käyntiovella sekä useissa eri väreissä.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Suunnittele oma taitto-ovesi

Kotimaiset maatalouden ovet laadukkaasti valmistettuna

Valmistamme kaikki taitto-ovemme räätälöidysti käsityönä Suomessa. Näin voit olla varma niiden kestävyydestä sekä osien saatavuudesta pitkälle tulevaisuuteen. Kysy meiltä myös asennusta. Tarjoamme mielellämme kaikki maatalouden ovet asennuksien kera!

Keskeisiä arvojamme ovat luotettavuus, laatu sekä asiakaslähtöisyys joiden haluamme näkyvän jokaisessa taitto-ovessamme sekä läpi palveluidemme.

Jos kaipaat pitkäikäistä, helppokäyttöistä, kotimaista ja laadukasta taitto-ovea maatalouden rakennuksiin niin ota meihin yhteyttä tai suunnittele oma taitto-ovesi.

Miksi valita ProDoorin taitto-ovi?

Helppokäyttöinen ja kevyt rakenne

Taitto-ovet voidaan asentaa monipuolisesti eri kohteisiin eivätkä nämä tarvitse nosto-oven tapaan lisätilaa oviaukon päältä. Taitto-ovemme voidaan avata kevyesti käsipelillä tai siihen voidaan hankkia sähkömekaniikkaa tarpeiden mukaan.

 

Yksilölliset ja kotimaiset taitto-ovet

Jokainen taitto-ovi räätälöidään tarpeidenne mukaan ja valmistetaan Suomessa tehtaallamme. Sellaisen taitto-oven jonka haluat, me valmistamme.

Hyvä lämmöneristys

Taitto-oviemme suunnittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen, jonka ansiosta lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona juuri niin kuin pitääkin.

Kestävä rakenne vaativiinkin olosuhteisiin vähäisellä huollolla

Taitto-ovemme soveltuu myös vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta, koska se on erittäin luotettava, kestävä ja vahva. Mm. kaivokset, teollisuus, pesuhallit sekä muut kohteet ovat mainioita käyttökohteitä vähän huoltoa tarvitsevalle taitto-ovelle.

Pyydä tarjous

010 318 3102