Siirry sisältöön

Paloasemat

Varmatoimiset taitto-ovet palolaitoksille

Nopeatoimiset, kestävät, ja helppokäyttöiset taitto-ovet palolaitoksille ympäri Suomen ProDoorilta!

Valmistamme taitto-ovet aina asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti räätälöiden. Paloasemilla ovilta vaaditaan nopeatoimisuutta, varmuutta sekä kovaa kestävyyttä energiatehokkuutta unohtamatta. Taitto-ovemme on suunniteltu kovaa ammattikäyttöä varten ja nämä voidaan valmistaa toiveiden mukaisesti mm. käyntiovilla, ikkunoilla sekä monilla muilla vaihtoehdoilla.

Toimintamme aikana olemme luoneet ja asentaneet taitto-ovia useille palolaitoksille ympäri Suomen.

Kotimaiset ovet laadukkaasti valmistettuna

Valmistamme kaikki taitto-ovemme räätälöidysti käsityönä Suomessa. Näin voit olla varma niiden kestävyydestä sekä osien saatavuudesta pitkälle tulevaisuuteen. Kysy meiltä myös asennusta. Tarjoamme mielellämme kaikki ovet asennuksien kera!

Keskeisiä arvojamme ovat luotettavuus, laatu sekä asiakaslähtöisyys joiden haluamme näkyvän jokaisessa taitto-ovessamme sekä läpi palveluidemme.

Jos kaipaat pitkäikäistä, helppokäyttöistä, kotimaista ja laadukasta taitto-ovea niin ota meihin yhteyttä tai suunnittele oma taitto-ovesi.

Miksi valita ProDoorin taitto-ovi?

Helppokäyttöinen ja kevyt rakenne

Taitto-ovet voidaan asentaa monipuolisesti eri kohteisiin eivätkä nämä tarvitse nosto-oven tapaan lisätilaa oviaukon päältä. Taitto-ovemme voidaan avata kevyesti käsipelillä tai siihen voidaan hankkia sähkömekaniikkaa tarpeiden mukaan.

 

Yksilölliset ja kotimaiset taitto-ovet

Jokainen taitto-ovi räätälöidään tarpeidenne mukaan ja valmistetaan Suomessa tehtaallamme. Sellaisen taitto-oven jonka haluat, me valmistamme.

Hyvä lämmöneristys

Taitto-oviemme suunnittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen, jonka ansiosta lämpö pysyy sisällä ja kylmä ulkona juuri niin kuin pitääkin.

Kestävä rakenne vaativiinkin olosuhteisiin vähäisellä huollolla

Taitto-ovemme soveltuu myös vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta, koska se on erittäin luotettava, kestävä ja vahva. Mm. kaivokset, teollisuus, pesuhallit sekä muut kohteet ovat mainioita käyttökohteitä vähän huoltoa tarvitsevalle taitto-ovelle.

Pyydä tarjous

010 318 3102