Siirry sisältöön

Toteuttamiamme ovia

Palo-ovia käytetään rakennuksen paloturvallisuuden lisäämiseen. Palo-ovia käytetään erilaisissa käyttökohteissa, joissa tulee luoda palomuuri, palon leviämisen estämiseen.

Toimitamme ja asennamme kohteeseenne sopivat yhteistyö kumppanimme valmistamat teräksiset palo-ovet. Palo-ovet on testattu ja niille on myönnetty asianmukaiset sertifikaatit. Kaikista ovista löytyy vastaavan paloluokan mukaiset merkinnät.

Teknistä tietoa:

  • Ovin lehden paino Esim. 10x21M ovessa on 50 kg
  • Ovissa on huoltovapaat saranat
  • Pariovissa pikasalpa
  • Kynnykset korkeus vakiona 20 mm tai vaihtoehtoisesti ilman kynnystä
  • Umpioven lukkosovitukset mekaanisille tai sähköisille lukkorungoille, sekä kulunvalvonnan laitteille
  • Valmistettu erinomaiset ruostesuoja- ominaisuudet omaavasta sinkitystä Magnelis teräslevystä
  • Pintamaalaus haluttuun pintaväriin pulverimaalilla

Taitto-ovien lisävarusteet

Käyntiovet

Useimmat ProDoor taitto-ovet on mahdollista toteuttaa erillisellä käyntiovella. Matalan kynnyksen ansiosta käyntiovista kulku on vaivatonta ja helppoa. Käyntiovi parantaa taitto-oven energiataloudellisuutta silloin, kun ovesta kuljetaan usein ilman, että tarvitaan suurempaa käyntileveyttä. Käyntiovet on varustettavissa useilla eri lukituslaitteilla. Ovien avaus ja lukitus voidaan toteuttaa mm. koodilukijoilla tai sähkölukoilla kulunvalvontaa varten. Leveämmissä ovissa käyntiovi, voidaan toteuttaa myös hätäpoistumistien ovena.

Ikkunat

Kaikki valmistamamme taitto-ovet on mahdollista varustaa ikkunoilla. Ikkunoiden kokovaihtoehtoja löytyy useita, ja ne lisäävät oven näyttävyyttä vähentämättä energiatehokkuutta. Ikkunoiden sijoitus taitto-oveen voidaan toteuttaa aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ikkuna valintaa helpottaaksemme olemme kuitenkin luoneet valmiita ikkunasijoittelu malleja, jotka löytyvät suunnittele ovi itse sivulta.

Molemmin puolin karkaistut lämpölasi ikkunat soveltuvat hyvin myös julkisiin tiloihin. Vakio kirkkaiden lasien lisäksi ovien lasit on saatavilla peililasilla tai peili- tai maito-kalvolla.

Oviautomatiikka

ProDoor taitto-ovet (2-, 3- ja 4-lehtiset) voidaan varustaa oviautomatiikalla. Moottorityypin ja valmistajan valintaan vaikuttavia tekijöinä on suurimpana oven koko. Pienemmät ovet varustetaan ovilehtiin kiinnitettävillä ovimoottoreilla ja isommat ovet erillisellä seinään kiinnitettävällä ketjuvetoisella koneistolla. Käyttäjäturvallisuuden huomioimiseksi oviin on asennettavissa myös erinäisiä tunnistimia, kuten valokennoja, turvareunoja, liiketunnistin ja ajoneuvosilmukoita. Ne varmistavat automaattisella avauksella ja kiinnimenolla varustetun taitto-ovien turvallisen käytön.

Sähköisten ovien avauksen ja sulun ohjaukset voidaan toteuttaa perinteisen kaukosäätimen lisäksi myös ulkoisella ohjauksella mm etä-, puhelin- ja palohälytin ohjauksella. Lisäksi avauksen ja sulkeutumisen toteutus paikallisesti voidaan toteuttaa painikkeiden lisäksi, ovitutkalla, vetonarukytkimellä ja erilaisilla koodilukijoilla.

Valmistamme taitto-ovien lisäksi 1- ja 2-lehtisiä lehtiovia sekä 1- ja 2-lehtisiä karmiovia.

Lehtiovet poikkeavat karmiovesta siten, että lehtiovi asennetaan avautumissuunnan puoleiselle seinälle kiinni, eikä ovessa ole erillistä karmea. Oven etuna on, että se saadaan täysin pois oviaukolta ja näin ollen ovi aukko jää täysin vapaaksi kulkemiselle. Ovilehdet kääntyvät tilan salliessa aina 180 astetta seinää vasten ja näin ollen ovat suojassa rikkoutumiselta.

1-lehtisen lehtioven max. leveys on 1400mm ja 2-lehtisen 2650 mm.

Karmiovi on nimensä mukaan karmillinen ovi, joka asennetaan aina oviaukkoon. Valmistamamme karmiovet ovat teräskarmisia ovia ja näin ollen kestävät kovaakin käyttöä. Karmiovissa on vakiona 30mm kynnys, mutta ovi voidaan toteuttaa halutessa myös ilman kynnystä laahus tiivisteellä.

Lehti- ja karmiovet ovat saatavilla myös ikkunallisina.

Kysy lisää myyjiltämme!

Pyydä tarjous

010 318 3102