Teknistä tietoa

Taitto-ovi: oven rakenne

ProDoor taitto-ovet ovat itsekantavia sandwich-rakenteisia rungottomia ovia.

Eristeenä ovissa käytetään paksuudeltaan 50 mm suulakepuristettua polystyreeniä (foam). Polystyreenivaahto on erittäin hyvä lämmöneriste, joka ei kerää itseensä vettä. Se on lämmöneristyskyvyltään moninkertaisesti tehokkaampaa kuin esimerkiksi normaali eristysvilla. Polystyreenivaahdon avulla taitto-ovi on erittäin energiatehokas ja kevyt.

Oven kehityksessä on erityisti huomioitu pitkä käyttöikä ja luja rakenne, käyttäjäystävällisyydestä ja toiminnan keveydestä tinkimättä. ProDoor-ovi seveltuu myös hyvin vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta, koska se on erittäin luotettava, kestävä ja vahva. Se soveltuu hyvin mm. kaivoksiin, teollisuuteen ja pesuhalleihin, joissa nosto-ovien huolto- ja tarkastustarve olisi selvästi suurempi.  ProDoor -taitto-oven pintamateriaali on teräspelti ja värivaihtoehdot ovat SSAB:n värit.

Taitto-oven tiivistys

ProDoor -taitto-oven tiivisteet ovat EPDM-kumia joka säilyy joustavana myös matalissa lämpötiloissa ja pakkasella, mutta sen toiminta on varma myös korkeammissa lämpötiloissa. EPDM kestää hyvin myös ikääntymistä, eikä haurasti tai murene ajan saatossa.

Alatiivisteenä ProDoor-ovissa käytetään pääsääntöisesti kaksinkertaista laaharitiivistystä. Sillä varmistetaan tiiveys lattiaan myös haasteellisissa olosuhteissa. Koska taitto-oven mekanismi sisältää kevennyksen, laahaava tiiviste ei kulu mitenkään merkittävästi käytössä.

ProDoor-oven suunittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen. Reilunkokoisilla tiivisteillä varmistetaan oven hyvä lämpöeristys, tiiveys ja turvallinen käyttö.

Värivaihtoehdot - oven perusvärit

Screen Shot 2015-06-24 at 13.11.57

Perusvärien lisäksi oviimme on saatavilla kattavasti myös muita värivaihtoehtoja. Oven sisä- ja ulkopuoli voidaan toteuttaa myös eri värisinä. Kysy vaihtoehdoista lisää myynnistämme.

Yleisimmät ovityypit

Screen Shot 2015-06-24 at 13.12.41

ProDoor -taitto-ovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Eri ovilehtien määrä ja toimintatavat mahdollistavat monipuolisten ja suurtenkin ovien valmistamisen ilman, että kustannukset tai tilantarve karkaa kohtuuttomaksi.