Teknistä tietoa

Rakenne

ProDoor taitto-ovet ovat itsekantavia sandwich-rakenteisia rungottomia ovia.

Eristeenä ovissa käytetään paksuudeltaan 50 mm suulakepuristettua polustyreeniä (foam). Foam on eriste, joka ei kerää itseensä vettä.

Oven kehityksessä on erityisti huomioitu pitkä käyttöikä ja luja rakenne käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä. ProDoor-ovi seveltuu myös hyvin vaikeisiin olosuhteisiin rakenteensa ansiosta mm. kaivoksiin, teollisuuteen ja pesuhalleihin. Oven pintamateriaali on teräspelti ja värivaihtoehdot ovat SSAB:n värit.

Oven tiivistys

Oven tiivisteet ovat EPDM-kumia joka säilyy joustavana alhaisissa lämpötiloissa, mutta se on käyttökelpoinen myös korkeissa lämpötiloissa. EPDM kestää hyvin myös ikääntymistä.

Alatiivisteenä ProDoor-ovissa käytetään pääsääntöisesti kaksinkertaista laaharitiivistystä. Sillä varmistetaan tiiveys lattiaan myös haasteellisissa olosuhteissa.

ProDoor-oven suunittelussa on panostettu erityisesti tiiviyteen. Reilunkokoisilla tiivisteillä varmistetaan ovien hyvä eristys ja turvallinen käyttö.

Perus värivaihtoehdot

Screen Shot 2015-06-24 at 13.11.57

Perus värien lisäksi oviimme on saatavilla kattavasti myös muita värivaihtoehtoja. Oven sisä ja ulkopuoli voidaan toteuttaa myös eri värisinä. Kysy vaihtoehdoista lisää myynnistämme.

Yleisimmät ovityypit

Screen Shot 2015-06-24 at 13.12.41

Ovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.