Taitto-oven lisävarusteet

Taitto-oven käyntiovi

Useimmat ProDoor taitto-ovet on mahdollista toteuttaa erillisellä käyntiovella. Matalan kynnyksen ansiosta käyntiovista kulku on vaivatonta ja helppoa. Käyntiovet on varustettavissa useilla eri lukituslaitteilla. Ovien avaus ja lukitus voidaan toteuttaa mm. koodilukijoilla ja sähkölukoilla.

Käyntiovi parantaa taitto-oven energiataloudellisuutta silloin, kun ovesta kuljetaan usein ilman, että tarvitaan suurempaa käyntileveyttä.

Taitto-oven ikkunat

Kaikki valmistamamme taitto-ovet on mahdollista varustaa ikkunoilla. Ikkunoiden kokovaihtoehtoja löytyy useita, ja ne lisäävät oven näyttävyyttä vähentämättä energiatehokkuutta. Ikkunoiden sijoitus taitto-oveen voidaan toteuttaa aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Molemmin puolin karkaistut ikkunat soveltuvat hyvin myös julkisiin tiloihin. Vaihtoehtoisesti lasisten ikkunoiden tilalle on saatavissa kevyet kennomuoviset ikkunat.

Kauttamme saat ikkunat myös kalvoitettuna.

 

Oviautomatiikka

Useimmat ProDoor taitto-ovet voidaan varustaa oviautomatiikalla, eli sähkötoimisena asiakkaan tarpeen mukaisesti. Ovikeskusta voidaan ohjata myös ulkoisella ohjauksella (autopesulat, palo-hälyttimet, puhelinohjaus, koodilukija).

Käyttäjäturvallisuuden huomioimiseksi oviin on asennettavissa myös erinäisiä tunnistimia, kuten valokennoja ym. Ne estävät automaattisella avauksella ja kiinnimenolla varustetun taitto-oven osumisen henkilöön, autoon tai muuhun kohteeseen.